Refund policy

Je ken artikelen tot 30 dagen na aankoop retourneren.
Om in aanmerking te komen voor retournering of omruiling, moeten producten in ongeopende en originele verpakking zitten.

  • je krijgt een volledige terugbetaling voor de producten die je retourneert (excl. verzendkosten)!
  • of je kan ervoor kiezen om producten te ruilen (gedeeltelijke terugbetaling mogelijk)

Wij kunnen je een verzendlabel van bpost bezorgen voor € 6 (af te geven bij elk bpostkantoor of punt). Of je kan artikelen op eigen initiatief terugsturen.

In het geval van defecte producten of iets dat aan onze kant is misgegaan, nemen wij alle kosten voor onze rekening om de juiste producten tot bij jou te krijgen!
Eerlijkheid is het toverwoord, maak alstublieft foto's van schade en/of zodra je merkt dat er iets mis is.

 

Voorwaarden
Om in aanmerking te komen voor retournering of omruiling, moeten producten in ongeopende en originele verpakking zitten.Je hebt ook de kassabon of het aankoopbewijs nodig.

Om een retour te starten, kan je contact met ons opnemen via info@rheine.be.

Beschadigingen en problemen
Controleer je bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect of beschadigd is of als je het verkeerde artikel hebt ontvangen, zodat wij het probleem kunnen beoordelen en het in orde kunnen maken.


Niet-retourneerbare artikelen
Voor bepaalde artikelen geldt dat deze niet kunnen worden geretourneerd als ze geopend zijn; persoonlijke verzorgingsartikelen (zoals schoonheidsproducten). Neem contact op als je vragen of twijfels hebt over je specifieke artikel.

Tevens kunnen we helaas geen retourzendingen accepteren van uitverkoopartikelen.


Ruilingen
De snelste manier om er zeker van te zijn dat je krijgt wat je wilt, is het retourneren van het artikel dat je hebt, en zodra de retourzending is geaccepteerd, een aparte aankoop doen voor het ni jee artikel.


Retours
Je ontvangt bericht zodra we je retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, en we laten je weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Indien goedgekeurd, krijgt je automatisch je geld teruggestort op je oorspronkelijke betaalwijze. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat je bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling heeft verwerkt.